High Wine.jpg

High arrangementen

High tea & high wine arrangementen

Houd u van thee en kleine lekkernijen? Dan is een high tea perfect voor u. Bij De Compagnie kunt u genieten van verschillende high tea arrangementen. Wij brengen de Engelse thee en diverse hapjes en zoetigheden naar Harskamp. U heeft bij De Compagnie de keuze uit een high tea of high wine. Wij doen er alles aan om uw tijd bij De Compagnie zo aangenaam mogelijk te maken.

Maak van een gewone borrel iets speciaals, namelijk met een high wine in onze lunchroom in Harskamp. Bij een high wine wordt de thee vervangen door heerlijke wijn. Wij serveren u en uw gezelschap de meest smaakvolle wijn en hartige hapjes die zowel aan smaak als kwaliteit niets ontbreken.

Zowel de high tea als de high wine is vanaf 2 personen, maar het kan ook zeker met meerdere personen. Graag minimaal één dag van te voren reserveren.

 

Geniet bij u thuis

Het is ook mogelijk om de high tea of high wine af te halen. U kunt gebruik maken van ons servies, hierbij kunt u denken aan de borden, kopjes en onderzetters. Zo krijgt u de sfeer van onze lunchroom bij u thuis. Dit kunt u dan later terugbrengen.

Kom nu ook naar De Compagnie voor een heerlijke high tea of high wine. Wanneer hier interesse in is, vragen wij om graag één dag van te voren te reserveren. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op, wij staan u graag te woord. U kunt contact opnemen via 06-48609838.
 

High Tea
High Tea

press to zoom
High Wine
High Wine

press to zoom
High Tea
High Tea

press to zoom
High Tea
High Tea

press to zoom
1/3